Bontás és csere helyett itt az ötletes felújítás

Ha Ön is szívesen felújítaná ajtajait és érdekli a mi nem hagyományos eljárásunk, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, esetleg látogasson el bemutatótermünkbe. Nemsokára megtudhatja mitől tartós a PORTAS-felújítási megoldás és hogyan őrzi meg a PORTAS az értékeset. Nagy valószínűséggel az Ön meglévő ajtajai is alkalmasak lehetnek a korszerű és esztétikus PORTAS átalakításhoz.

Méretre szabott felújítási megoldásaink összekötik a még kézzel végzett egyedi kisipari munkavégzés előnyeit a legmodernebb gyártástechnológiával.

  • Ajtók

    Ha jelenlegi kopott, repedt, használt ajtóit Ön is szebbé és mutatósabbá szeretné alakítani, de nem kíván sem újrafestéssel bajlódni sem az ajtócserével járó bizonytalanságot és költségeket felvállalni, akkor már létezik egy igazán egyszerű megoldás:

    Az egyedülálló PORTAS-eljárással történő ajtófelújítás, amellyel az ajtók stílusa és felülete akár egy nap alatt teljesen megváltoztatható.

  • Lépcsők

    Ha az Ön alaposan kitaposott vagy elhasználódott és korszerűtlenné vált lépcsője már nem biztonságos és ez a család legkisebb vagy legidősebb tagjai számára nem kis veszélyforrás, erre az esetre is van már egy kitűnő megoldás :

    A jól bevált, biztonságos és korszerű PORTAS lépcsőfelújítás, amely nem hagy kívánnivalót maga után sem műszaki sem optikai színvonalát tekintve. Ez akár Önöknél is egy igazán szép ajándék lehet generációk számára!

logo-portas
Menü